JUNIOR FULL STACK DOT NET DEVELOPER


Vill du stormtrivas på jobbet med fantastiska kollegor och arbeta som konsult i rollen som junior Full Stack Dot NET Developer? 

IKAROS filosofi bygger på nyfikenhet och ständigt lärande. Detta tillsammans med kontinuerlig omvärldsbevakning gör att vi alltid är aktuella och förblir en relevant samarbetspartner och en spännande arbetsplats.

IKAROS är ett professionellt konsultbolag med dokumenterad specialistkompetens inom mjukvaruutveckling med fokus på .NET, Data & Analytics samt verksamhetsutveckling.

Vår partnerstruktur skapar delaktighet och engagemang, vilket ger trygghet så både kollegor och kunduppdrag förblir hållbara över tid.

Våra konsulter som brinner för mjukvaruutveckling behöver förstärkning. Känner du igen dig i några/något av följande?

Du kommer dessutom få möjlighet att lära dig:

men inget vi förväntar oss att du kan ännu.

Vill du bli vår nya kollega?

Nu söker vi dig som vill vara en del av ett ständigt utvecklande team där delaktighet uppmuntras från ledningen och kollegorna. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för teknik och ser på trender med en nyfikenhet då vi värdesätter din vidareutveckling.

Troligtvis har du en eftergymnasial utbildning inom IT eller liknande samt föredrar att arbeta med frihet under ansvar då det är en modell vi starkt tror på inom bolaget. Som person har du lätt för att samarbeta med andra människor och trivs i föränderliga miljöer.

För oss på IKAROS är det viktigt med långsiktighet och gemenskap bland våra medarbetare och vi värderar därför trivsel, gemensamma aktiviteter och work-life balance högt. Detta visar sig bland annat i vår partnerstruktur där vi äger oss själva och vår egen framtid för att skapa ett långsiktigt hållbart engagemang och trygghet för våra anställda. 

IKAROS erbjuder

Om IKAROS

IKAROS består idag av ett 30-tal konsulter med hög kunskapsnivå och lång erfarenhet av olika verksamhets- och IT-områden, som vill fortsätta utvecklas. Som konsulter strävar vi efter att skapa bestående förbättringar hos våra kunder inom IT, verksamhetsprocesser och organisation.

På vår hemsida hittar du mer information om IKAROS, klicka här. Du kan även läsa om IKAROS kultur och vad vi erbjuder under Lediga tjänster, klicka här.

Låter detta intressant?

Vill du veta mer om tjänsten och om oss på IKAROS? Skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV och personliga brev till jobb@ikaros.se. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.