POWER BI-UTVECKLARE SÖKES


Vill du ha möjlighet att välja dina uppdrag och påverka din egen utveckling i rollen som Power BI-utvecklare? 

Vi förstärker vårt Power BI team och nu söker vi dig som vill vara en del av ett bolag i ständig utveckling.

Om IKAROS

För oss på IKAROS är det viktigt med långsiktighet och gemenskap bland våra medarbetare och vi värderar därför trivsel, sociala aktiviteter och work-life balance högt. Konferensresor till spännande destinationer, afterworks, gemensamma frukostar och ett väl tilltaget friskvårdsbidrag är några av de faktorer som bidrar till vårt välmående.

Genom vår ägarform, där vi äger oss själva och vår egen framtid, skapar vi ett långsiktigt engagemang och trygghet för våra anställda. 

IKAROS är ett professionellt konsultbolag med dokumenterad specialistkompetens inom mjukvaruutveckling med fokus på .NET, Data & Analytics samt verksamhetsutveckling. Vår filosofi bygger på en platt organisation med nyfikenhet och ständigt lärande. Vi är måna om vår egen utveckling och har därför dedikerade kompetenscoacher som tillsammans med dig tar fram en kompetensplan. För att hålla oss aktuella utför vi kontinuerlig omvärldsbevakning, så att vi förblir en relevant samarbetspartner för våra kunder och samtidigt en spännande arbetsplats.

På vår hemsida under Om IKAROS hittar du mer information. Du kan även läsa om vår gemenskap och fler Lediga tjänster.

Är du en av våra framtida delägare? 

Nu söker vi dig som är nyfiken på din omgivning samt kopplingen mellan teknik och människa. Som person är du antagligen analytisk och problemlösande där du ofta ser möjligheter i olika utmaningar du ställs inför. För att passa in hos oss på IKAROS är du nyfiken, lyhörd och gillar att ha roligt. 

Om tjänsten

Som Power BI-utvecklare kommer du få möjlighet att arbeta med spännande och innovativa kunder. Du kommer ha en viktig roll för att kunden skall kunna fatta datadrivna beslut och bidra till företagets utveckling. Arbetsuppgifterna består bland annat av att modellera, designa och visualisera data från många olika datakällor. Power BI är ett verktyg som du känner dig bekväm med och har förmågan att utveckla rapporter och arbeta självständigt i.

Krav för tjänsten

Meriterande men inte krav för tjänsten

Vad IKAROS erbjuder?

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Adam Troedsson på 0766 20 29 03 eller adam.troedsson@wiseit.se. Länk till deras hemsida, klicka här.