Julseminarium för kunder

30 november 2018

Wow! Vad kul att så många var intresserade av vårt julseminarium ”Coacha effektivare och ge bättre feedback” till förmån för Göteborgs Stadsmission.

Vad roligt att våra fantastiska kunder prioriterar dessa viktiga områden, inte minst nu med så mycket nya verktyg, metoder, processer och organisationsmodeller att hantera.

Lisa Arnborg från YesP lyckades på ett entusiasmerande sätt, beskriva alla viktiga komponenter för en lyckad coaching och en superbra modell för hur man ger feedback effektivt och konstruktivt.

 Lisa NÖHRA.jpg

_DSC2712.jpg

Stort tack till Clarion Hotel Post. När vi kom med frågor och önskemål till vår projektledare, Anette Casserdahl eller ”Executive Chef” Andreas Olsson på Clarion Hotel Post fick vi till svar, ”Inga konstigheter, det löser vi”. Vilken underbar inställning och vilket team hotellchefen Christina Bromander byggt upp. Verkar som kundfokus och entusiasm smittar även till inhyrd personal, t ex ljudteknikern Henrik Fredriksson ställde entusiastiskt upp på våra detaljerade önskemål. Stort nöje att planera detta tillsammans.

_DSC2855.jpg

Stort tack även till Jennie Elheim, från Göteborgs Stadsmission, som trots pressat tidsschema var med och hjälpte till att sälja lotter, berätta om Stadsmissionens verksamhet för att sen komma tillbaka för prisutdelning. Vi är så stolta över Ert engagemang för Göteborg och stadens alla utsatta.

 

_DSC2618.jpg

Fantastiskt duktiga fotografen Lisa Jabar, från AnnalisaFoto dokumenterade hela julseminariet.

Ikaros är även i år Julpartner till Stadsmissionen och bidrar till Julklappsvagnen 2018. I år blev det med hjälp av Ikaros kunder nytt rekord – 28 000 kronor som lämnades över till Glenn Hysén, Alexandra Zazzi och Anette Tingets, från Göteborgs Stadsmission.

 IMG_3236.jpg

Nytt för i år var att Ikaros tillsammans med Jennie Elheim, från Göteborgs Stadsmission, fick förmånen att bjuda på kaffe, saft, pepparkakor och skumtomtar till alla fantastiska människor i väntan på att Julklappsvagnen rullade in.

IMG_3320.jpg