Alex Bergqvist

Agil Full Stack-utvecklare inom Microsoft teknik, ML/AI och Computer Graphics

Alex är en ambitiös Full Stack-utvecklare med ett nyfiket sinne och goda kunskaper om olika molnlösningar som Azure och AWS.

Han lär sig snabbt och har en djup förståelse för C# och användningen av .Net, Ruby, Phyton och SQL. Alex är alltid redo att lära sig och prova nya tekniker för att hitta en effektiv lösning som kan vara användbar.

Som person är Alex en sann lagspelare som många gånger genom sin öppna, lugna och ambitiösa personlighet får grupper att mötas. Alex har även erfarenhet från projekt inom 3D-grafik och AI/ML-projekt med hjälp av TypeScript, GLSL, TensorFlow och Docker.

.Net

Java

C#

SQL

Docker

Continious Delivery (CD)

Continious Integration (CI)

C++

Typescript

Babylon.js

Git

Javascript

GLSL

Powershell

Tensorflow

Ruby

Matlab

DirectX

Python

AWS

Microsoft Azure

DevOps

Analytics

Kanban

C

CSS

Linus

JIRA

Agile

Fullstack developer

Backend developer

Software developer

Alex finner vi oftast i sina kompisgäng där han tillbringar tiden tillsammans med dem i olika aktiviteter, bland dessa är datorspel, rollspel och brädspel. När det finns något band som spelar och är i staden eller landet så tar han sig även till dessa platser och ser på en hård livekonsert. 

Till vardags burkar Alex ta på sig träningskläderna och ta sig till gymmet eller springa om kroppen tillåter som i underhållssyfte för framtiden. Då Alex är på topp finner vi honom i en skidbacke njutandes av pisten.


Alex Bergqvist på linkedin