Andreas Runger Simonsson

Systemarkitektur, integration, kravhantering och utveckling i .NET

Andreas är partner och en erfaren konsult med bred kompetens.

Andreas har jobbat i små och stora DevOps-team under många år. Först som ren utvecklare men senare har han även fått andra roller inom arkitekturfrågor. I sin roll som utvecklare har han främst jobbat på back-end sidan med att utveckla tjänster. Han har också jobbat väldigt mycket med integrationer mellan system, samt varit bidragande i projekt för att bygga en e-handelsplattform med rollen som lösningsarkitekt. Detta innebar att han utifrån verksamhetens krav, processer och informationsmodeller designade en tjänstebaserad arkitektur baserad på mikrotjänster. Dessa exponerades via ett API mot en webbklient.

Med sin breda kompetens och stora intresse för mjukvaruutveckling gillar Andreas att kunna ta många olika uppgifter i ett DevOps-team. Att arbeta på ett agilt sätt och att släppa ny funktionalitet kontinuerligt är en självklarhet.

Som person är Andreas social och intresserad av människor. Han trivs i team och är en lagspelare.

C#

ASP.Net

.NET Core

Entity Framework

Automapper

IBM MQ

Elastic Stack

Microsoft SQL Server

Oracle

JavaScript

HTML

XML

JSON

Microsoft Visual Studio

VS CODE

Team Foundation Server (TFS)

TOAD

Slack

IBM MQ Explorer

SQL

XML Spy

Fiddler

Soap UI

Fullstack developer

Software developer

Agile

DevOps

På fritiden är Andreas en hängiven cyklist. Han tränar och tävlar gärna i mountainbike, både i Sverige och utomlands. Att resa med familjen, d.v.s. med sin fru och sina 3 barn, är också något han älskar att göra.


Andreas Runger Simonsson på linkedin