Elin Glad

IKAROS Head of Sales

Elin har rollen som Head of Sales här på IKAROS och ansvarar för att utveckla och vårda kundrelationerna för oss på IKAROS. För oss är förståelsen för våra kunders verksamheter och affärer värdefulla, då våra konsulter dagligen jobbar för att utveckla detta hos sina respektive kunder. I sin roll stöttar Elin även upp i rekryteringsprocessen till IKAROS i jakten på att attrahera morgondagens talanger till oss. Hon brinner verkligen för det personliga mötet, tackar aldrig nej till ett samtal och relationsskapande.

Kontakt: +46 735 54 66 22

På fritiden är Elin en hängiven hästtjej. Hon kan fördriva hur många timmar som helst i stallet, som är enda stället där hon trivs med tystnad. Elin trivs med fart, fläkt och adrenalin och siktar som hobbyryttare mot lättare klasser i fälttävlan.

Den lilla tid som blir över efter stallet ägnas gärna åt sociala sammanhang med vänner och familj. Under sommarhalvåret integrerar sig Elin med havet i allt från bad till att bli proffs på vattenskidor (i drömmarnas värld). Elin är med andra ord gärna på väg mot nästa aktivitet och äventyr under all ledig tid.


elin.glad@ikaros.se Elin Glad på linkedin