Fredrik Lindh

Produktägarskap, projektledning och kravhantering med fokus på IT-infrastruktur

Mycket talangfull organisatör som gillar att få alla pusselbitar och resurser optimalt organiserade. Har en bred teknisk bakgrund inom systemutveckling, databaser, integrationer, arkitektur samt IT-infrastruktur inkl cloud-baserad IT-infrastruktur. Är mycket strukturerad och analytisk och har en stor förmåga att kommunicera med både IT och verksamhet i en internationell miljö.

Fredrik har lätt för att bygga positiva och konstruktiva relationer som gör det roligt att arbeta. Är smittsamt entusiasmerande och är bra på att engagera andra i viktiga arbetsuppgifter. Kunskapssökande, gillar att förstå och sätta sig in i nya tekniker, metoder och arbetssätt. Tydlig och kommunikativ. Bra på att formulera tanker till ord och bra på att presentera. Pedagogisk ådra och gillar att utbilda och coacha.

Business Analyst

Projektledare

Kravinsamling

Modellering

Informationsmodellering

Verksamhetsutveckling

Workshopledning

Processutveckling

BI Strategi

DITS

ITSM/ITIL

Project Manager

Business Consultant

Requirements analysis

Workshop Facilitator

Process Modelling

Kravhantering

Fredrik bor i Alingsås tillsammans med sin fru Maria och de har tillsammans döttrarna Hilda och Alma. På fritiden spelar han främst tennis och löptränar, men gillar och spelar all racketsport. Han är också engagerad ideellt i Alingsås tennisklubb. Det blir även umgänge med goda vänner och såklart sköta om hus och trädgård.


Fredrik Lindh på linkedin