Jonny Ström

Senior konsult inom projektledning samt kravhantering

Jonny är partner på Ikaros och en erfaren konsult.

Han är en mycket erfaren projektledare med öga för detaljer utan att missa helheten.

Jonny har lång och bred kompetens med erfarenhet av samtliga förekommande faser inom IT och VU projekt. Har jobbat med affärs/nyutveckling såväl som förvaltning och drift. Har även jobbat med Portföljhantering av IT applikationer med livscykelplanering.

Han har verkat inom Automotive branschen med erfarenhet från framförallt Volvo Personvagnar både centralt samt på det Svenska säljbolaget.

Fokus de senaste åren har varit olika Webb/APP lösningar för slutkunder. Behovet av digitalisering har täckts genom att nya kundkanaler kopplats ihop med existerande affärssystem/datakällor via moderna tjänster för API/Integrationstjänster. För utvecklingen baseras arbetet på Agilt synsätt och då framförallt Scrum metoden.
Hans tyngdpunkt samt intresse för nya utmaningar ligger inom Projektledning och/eller kravinsamling där uppdrag drivs baserat på kundfokus och affärsnytta.

Affärsutveckling

Scrum

Agil

Projektledning

Web

Kravanalytiker

Verksamhetsanalys

Business Analyst

Privat har han familj med fru och 2 barn, golfen är familjens stora gemensamma intresse. När det inte golfas så tillbringas mycket tid i skog och mark tillsammans med familjens Golden retriever (Sandy). Utöver detta är också Gymträning en frekvent aktivitet.


Jonny Ström på linkedin