Karl Johan Lundberg

Program- och projektledare med inriktningen affärssystem och infrastruktur

Karl Johan är en erfaren program- och projektledare, med en stor förmåga att leda samt verkställa komplexa och affärskritiska projekt.

Med erfarenheter från såväl linje- som konsultroller inom olika verksamheter och organisationer, har Karl-Johan utvecklat en stark förståelse för strategiska affärsfrågor samt vikten av fungerande kommunikationer och samarbeten inom och emellan organisationer. Han har en lösningsorienterad och pragmatisk syn på sina uppgifter och de utmaningar han stöter på. 

Han är en lagspelare med ett stort driv och engagemang i de organisationer där han verkar, vilket uppskattas av såväl kollegor som chefer. Med sin öppna, positiva, hörsammande attityd tillika arbetssätt, sina starka personliga färdigheter och humor, bidrar Karl-Johan till att skapa en utvecklande miljö med transparens, interaktion och god laganda. Glädjen i arbetet är oerhört viktigt, eller som han själv uttrycker det:

’Det är OK att kämpa, slita och jobba hårt, så länge man har kul under tiden.’

Prince2

XLPM

MS SureStep

MS Projects

JIRA

Integration

IBM Websphere - MQ Series

ERP

SharePoint

O365

FocalPoint

ODETTE

EDI

Karl Johan ägnar gärna sin fritid åt olika uteaktiviteter. Som allätare prövas det ofta nya utmaningar, om möjligheten dyker upp. Klättring, dykning, paddling, överlevnad, fäktning... listan kan göras lång.

Havet, solen och skidbackarna är dock aldrig långt borta, intressen som delas av hela familjen. Ger många tillfällen till spännande resor. Tjänstgör periodvis inom Försvarsmakten.


Karl Johan Lundberg på linkedin