Stefan Olivegren

Verksamhetsutvecklare, produktägare & projektledare med stort intresse för digitaliseringens möjligheter

Stefan är en mycket erfaren konsult med gedigen bakgrund från många olika typer av uppdrag.

Hans specialistområde är utvecklingsprojekt som skapar stora effekter i verksamheten utifrån de möjligheter den ökade digitaliseringen innebär. De senaste åren har han fokuserat på utveckling av verksamhetsprocesser och system med syfte att effektivisera och öka kvalitén avseende hanteringen av provobjekt inom fordonsindustrin. Han har även arbetat med utveckling av molntjänster för komplexa affärsprocesser avseende faktura- och orderflöden samt lösningar för e-handel och andra kundservicerelaterade system.

Verksamhetsanalyser, affärsutveckling, beställarfunktion med upphandling samt projektledning med mentorskap är andra områden Stefan gärna arbetar med. Han är mycket strukturerad, analytisk och resultatinriktad och vill se att investeringarna ger önskade effekter i verksamheten.

Affärsutveckling

Product Management

Verksamhetsutveckling

Projektledning

Verksamhetsanalys

Digitalisering

Agile

Scrum

SAFe

Product Owner

Business Analyst

Project Management

Kravanalytiker

e-handel

Web

Stefan har alltid gillat sport i olika former, främst som utövare men även från sidan. Från att tidigare ha ägnat sig åt squash, tennis och löpning är det numera spinning, cykling, gym och inte minst golf som gäller. Ett spirande intresse för golf hade funnits under ganska lång tid men det var först för sex år sedan som resan mot grönt kort påbörjades och mycket golf har det blivit sedan dess.

Stefan är gift med Anna och har två vuxna barn, Adam och Emma. Förutom att sporta umgås han gärna med familjen, vänner och resor är ju aldrig fel, gärna i kombination med någon aktivitet - varför inte golfa eller se på Champions League.


Stefan Olivegren på linkedin