Dags för årets första gruppaktivitet arrangerad av IKAROS trivselgrupp!

Det blev en repris som många längtat efter - GOKART i form av lagtävlingen LE-MANS! Flest varv vinner tävlingen med förarbyte var 10:e minut. Det var lika kul och fartfyllt även den hör gången.

Stort grattis till 1:a, 2:a och 3:e placeringen Peter Widenhammar, Arash Khadjavi, Ulf Thelin , Raphael Demoulin, Karl-Johan Lundberg och Niclas Wensberg!

Stort tack också till vår fantastiska IKAROS trivselgrupp och stort tack till Gokartcentralen och till Poppels Bryggeri för god mat och dryck efteråt.

Presentation av Elin Glad, Head of Sales på IKAROS

10 juni 2024

Vi är stolta och glada att presentera vår nya stjärna Elin Glad till vårt team som ny Head of Sales! Elin har en imponerande bakgrund inom tech-rekrytering och har framgångsrikt visat sin förmåga att hitta och matcha de bästa kandidaterna med kunders specifika IT-behov. Hennes passion för att skapa framgångsrika kopplingar mellan talang och möjlighet, gör henne till ett välkommet tillskott till IKAROS i rollen som Head of Sales.

Varmt välkommen IKAROS nya Head of Sales

03 juni 2024

Nu har Elin Glad, vår nya Head of Sales börjat hos oss. Vi var många IKAROSiter som mötte upp Elin på vår lokala restaurang Porter Pelle för att hälsa henne varmt välkommen. Detta kommer bli fantastiskt bra ✨ Varmt välkommen Elin!

Håll utkik i nästa vecka då kommer en längre presentation av Elin.

IKAROS vilt i veckan aktivitet

03 maj 2024

Vilken underbar kväll det blev! Vi samlades vid vackra Risvedens naturreservat för en oförglömlig IKAROS trivselaktivitet - Vilt i veckan. Det blev både dopp i sjön, grillning och trevliga samtal med en magiskt vacker solnedgång som bakgrund. Ett skönt avbrott i vardagen med goa kollegor. Sådana stunder är vad som verkligen bidrar till vår gemenskap och att vi har kul ihop - och det är precis vad vi strävar efter att skapa här på IKAROS.


Visa fler