Dags för årets första gruppaktivitet arrangerad av IKAROS trivselgrupp!

Det blev en repris som många längtat efter - GOKART i form av lagtävlingen LE-MANS! Flest varv vinner tävlingen med förarbyte var 10:e minut. Det var lika kul och fartfyllt även den hör gången.

Stort grattis till 1:a, 2:a och 3:e placeringen Peter Widenhammar, Arash Khadjavi, Ulf Thelin , Raphael Demoulin, Karl-Johan Lundberg och Niclas Wensberg!

Stort tack också till vår fantastiska IKAROS trivselgrupp och stort tack till Gokartcentralen och till Poppels Bryggeri för god mat och dryck efteråt.

Frukost på kontoret

23 februari 2024

Det är alltid lika roligt när vi på IKAROS träffas på kontoret. I går serverade Robert Olsson en härlig frukost innan vi gav oss ut till våra uppdrag. Vi passade även på att tacka av Sebastian Callerud, vår Head of Sales, som går vidare i karriären. Vi tackar för de här åren och önskar honom lycka till!

IKAROS har genomfört HLR utbildning

18 januari 2024

HLR utbildning räddar liv! Visste du att enligt arbetsmiljölagen så ska alla företag ha tillräckligt utbildad personal som kan ge hjärt- och lungräddning vid en akut situation? Det känns därför extra bra att våra IKAROSiter nu har fått en utbildning av HLR experten och deras brandmän som instruktörer, med verklig erfarenhet i hjärt- och lungräddning.

JULKLAPPSVAGNEN 2024

03 december 2023

I år var det rekord i antal besökare till Julklappsvagnen. Vi ansvarade även i år för stoppet i Majorna (Älvsborgsgatan), där vi mellan kl 11-12 spred en härlig julstämning genom att erbjöd alla som kom förbi på varm dryck, godis och fika under tiden som julklappsvagnen stannade till.


Visa fler