IKAROS VÄNNER 2023

I fredags var det återigen dags för Göteborgs troligen trevligaste golftävling - IKAROS Vänner, detta för 33:e gången. Vi spelade lagtävlingen Scramble på Göteborgs Golf Klubb – Sveriges äldsta golfklubb. Tävlingsledare var IKAROS, numera pensionär, Jonny Ström.

Banan var i mycket fint skick och resultaten var häpnadsväckande. Till skillnad mot förra årets var det strålande sol och riktigt varmt i år.

Efter golftävlingen serverades det lunch på Hovås golfkrog, som alltid bjöds på utsökt mat och svalkande dryck som var välbehövlig i värmen.

Vilka vann IKAROS VÄNNER 2023?

Vann gjorde Christian Wiström, Robin Berling, Kenneth Green och Hans-Peter Lundberg på 55 slag netto. Ett stort GRATTIS!

Vem var närmast linjen (rakast slag)?

Den som var närmast linjen (rakast slag) var Zelkjo Bozic, på bild nedan med tävlingsledare Jonny Ström.

Vem var närmast hål 4?

Den som var närmast hål 4 var Henrik Hammargren, på bild nedan med tävlingsledare Jonny Ström.

Vem var närmast hål 13?

Den som var närmast hål 13 var Henrik Öhlén, på bild nedan med tävlingsledare Jonny Ström.

Ett stort tack!

Tack till alla som ville komma och spela IKAROS Vänner med oss och tack till Göteborgs Golf Klubb för att vi fick spela på en mycket fina bana.

Bilder från golftävlingen

Här kommer härliga bilder tagna av fotograf Lisa Jabar, https://www.annalisafoto.se/

 

Lagbilder

Ylva Wikström certifierad Professional Scrum Master I

27 september 2023

Ylva Wikström är numera certifierad Professional Scrum Master (PSM) I (scrum.org). Stort grattis till certifieringen. Ylva har mer än 5 års erfarenhet av rollen som Scrum Master från Volvo Cars, där hon var med i den agila transformation och införandet av SAFe och Scrum. Ylva är en erfaren Business Analyst och är sedan tidigare certifierad inom krav och test och har genom andra kunduppdrag i olika branscher, fått en stor erfarenhet av stora förändringsprojekt.

EB-LOPPET 2023

16 september 2023

IKAROS är stolta över att för femte året i rad sponsra EB-loppet. Så kul att träffa kollegor och familjemedlemmar och samtidigt bidra till forskningen om hudsjukdomen Epidermolysis Bullosa (förkortat EB)..

För oss på IKAROS känns det viktigt och självklart att engagera oss i EB loppet som är ett välgörenhetslopp med syfte att sprida kunskap om EB och samla in pengar till forskningen.

KONFERENSRESA TILL PISA

11 september 2023

Vilken rolig och inspirerande konferensresa vi fick uppleva! Det blev fokus på kompetensutveckling som varvades med team building och roliga aktiviteter. Våra ledord för konferensen var:
⭐️ Kompetensutveckling
⭐️ Nyfikenhet
⭐️ Engagemang & delaktighet
⭐️ Aktiv


Visa fler