IKAROS VÄNNER 2023

I fredags var det återigen dags för Göteborgs troligen trevligaste golftävling - IKAROS Vänner, detta för 33:e gången. Vi spelade lagtävlingen Scramble på Göteborgs Golf Klubb – Sveriges äldsta golfklubb. Tävlingsledare var IKAROS, numera pensionär, Jonny Ström.

Banan var i mycket fint skick och resultaten var häpnadsväckande. Till skillnad mot förra årets var det strålande sol och riktigt varmt i år.

Efter golftävlingen serverades det lunch på Hovås golfkrog, som alltid bjöds på utsökt mat och svalkande dryck som var välbehövlig i värmen.

Vilka vann IKAROS VÄNNER 2023?

Vann gjorde Christian Wiström, Robin Berling, Kenneth Green och Hans-Peter Lundberg på 55 slag netto. Ett stort GRATTIS!

Vem var närmast linjen (rakast slag)?

Den som var närmast linjen (rakast slag) var Zelkjo Bozic, på bild nedan med tävlingsledare Jonny Ström.

Vem var närmast hål 4?

Den som var närmast hål 4 var Henrik Hammargren, på bild nedan med tävlingsledare Jonny Ström.

Vem var närmast hål 13?

Den som var närmast hål 13 var Henrik Öhlén, på bild nedan med tävlingsledare Jonny Ström.

Ett stort tack!

Tack till alla som ville komma och spela IKAROS Vänner med oss och tack till Göteborgs Golf Klubb för att vi fick spela på en mycket fina bana.

Bilder från golftävlingen

Här kommer härliga bilder tagna av fotograf Lisa Jabar, https://www.annalisafoto.se/

 

Lagbilder

Presentation av Elin Glad, Head of Sales på IKAROS

10 juni 2024

Vi är stolta och glada att presentera vår nya stjärna Elin Glad till vårt team som ny Head of Sales! Elin har en imponerande bakgrund inom tech-rekrytering och har framgångsrikt visat sin förmåga att hitta och matcha de bästa kandidaterna med kunders specifika IT-behov. Hennes passion för att skapa framgångsrika kopplingar mellan talang och möjlighet, gör henne till ett välkommet tillskott till IKAROS i rollen som Head of Sales.

Varmt välkommen IKAROS nya Head of Sales

03 juni 2024

Nu har Elin Glad, vår nya Head of Sales börjat hos oss. Vi var många IKAROSiter som mötte upp Elin på vår lokala restaurang Porter Pelle för att hälsa henne varmt välkommen. Detta kommer bli fantastiskt bra ✨ Varmt välkommen Elin!

Håll utkik i nästa vecka då kommer en längre presentation av Elin.

IKAROS vilt i veckan aktivitet

03 maj 2024

Vilken underbar kväll det blev! Vi samlades vid vackra Risvedens naturreservat för en oförglömlig IKAROS trivselaktivitet - Vilt i veckan. Det blev både dopp i sjön, grillning och trevliga samtal med en magiskt vacker solnedgång som bakgrund. Ett skönt avbrott i vardagen med goa kollegor. Sådana stunder är vad som verkligen bidrar till vår gemenskap och att vi har kul ihop - och det är precis vad vi strävar efter att skapa här på IKAROS.


Visa fler