KONFERENSRESA TILL PISA

Vilken rolig och inspirerande konferensresa vi fick uppleva! Det blev fokus på kompetensutveckling som varvades med team building och roliga aktiviteter. Våra ledord för konferensen var:
⭐️ Kompetensutveckling
⭐️ Nyfikenhet
⭐️ Engagemang & delaktighet
⭐️ Aktiv

Peter Ahlgren höll i två grymma utbildningspass: Agile Mindset - Practical Exercises that will blow your mind away! Här fick alla IKAROSiter en bra verktygslåda med många bra tekniker för att använda i t.ex. kravinsamling där alla stakeholder får komma till tals. Vi fick bl.a. öva på "25/10 - Crowd Sourcing" (Liberating Structure) som är en väldigt effektiv aktivitet för att fånga upp idéer och solla fram de bästa.

Gunbritt Svensson och Stefan Olivegren höll i utbildningspasset Kravhantering - Så funkar det i praktiken! Vi fick många bra och nya insikter i vad en Business analyst roll innebär utifrån olika perspektiv (strategisk, initiativ och leverans), genomgång av metoder och tekniker, vad är en processmodell och olika modeller som används.

Ylva Wikström certifierad Professional Scrum Master I

27 september 2023

Ylva Wikström är numera certifierad Professional Scrum Master (PSM) I (scrum.org). Stort grattis till certifieringen. Ylva har mer än 5 års erfarenhet av rollen som Scrum Master från Volvo Cars, där hon var med i den agila transformation och införandet av SAFe och Scrum. Ylva är en erfaren Business Analyst och är sedan tidigare certifierad inom krav och test och har genom andra kunduppdrag i olika branscher, fått en stor erfarenhet av stora förändringsprojekt.

EB-LOPPET 2023

16 september 2023

IKAROS är stolta över att för femte året i rad sponsra EB-loppet. Så kul att träffa kollegor och familjemedlemmar och samtidigt bidra till forskningen om hudsjukdomen Epidermolysis Bullosa (förkortat EB)..

För oss på IKAROS känns det viktigt och självklart att engagera oss i EB loppet som är ett välgörenhetslopp med syfte att sprida kunskap om EB och samla in pengar till forskningen.

SOMMAR AW 2023

21 juni 2023

Semestern börjar närma sig, det betyder IKAROS sommar AW för att tacka alla fantastiska medarbetare för det här halvåret och önska alla en riktigt trevlig semester.

Kvällen bjöd på lagtävling i boule, golflek, quiz om Italien och båtrace för att avslutas med middag på restaurang. En väldigt rolig kväll med många skratt i ett soligt Göteborg


Visa fler