KONFERENSRESA TILL PISA

Vilken rolig och inspirerande konferensresa vi fick uppleva! Det blev fokus på kompetensutveckling som varvades med team building och roliga aktiviteter. Våra ledord för konferensen var:
⭐️ Kompetensutveckling
⭐️ Nyfikenhet
⭐️ Engagemang & delaktighet
⭐️ Aktiv

Peter Ahlgren höll i två grymma utbildningspass: Agile Mindset - Practical Exercises that will blow your mind away! Här fick alla IKAROSiter en bra verktygslåda med många bra tekniker för att använda i t.ex. kravinsamling där alla stakeholder får komma till tals. Vi fick bl.a. öva på "25/10 - Crowd Sourcing" (Liberating Structure) som är en väldigt effektiv aktivitet för att fånga upp idéer och solla fram de bästa.

Gunbritt Svensson och Stefan Olivegren höll i utbildningspasset Kravhantering - Så funkar det i praktiken! Vi fick många bra och nya insikter i vad en Business analyst roll innebär utifrån olika perspektiv (strategisk, initiativ och leverans), genomgång av metoder och tekniker, vad är en processmodell och olika modeller som används.

Presentation av Elin Glad, Head of Sales på IKAROS

10 juni 2024

Vi är stolta och glada att presentera vår nya stjärna Elin Glad till vårt team som ny Head of Sales! Elin har en imponerande bakgrund inom tech-rekrytering och har framgångsrikt visat sin förmåga att hitta och matcha de bästa kandidaterna med kunders specifika IT-behov. Hennes passion för att skapa framgångsrika kopplingar mellan talang och möjlighet, gör henne till ett välkommet tillskott till IKAROS i rollen som Head of Sales.

Varmt välkommen IKAROS nya Head of Sales

03 juni 2024

Nu har Elin Glad, vår nya Head of Sales börjat hos oss. Vi var många IKAROSiter som mötte upp Elin på vår lokala restaurang Porter Pelle för att hälsa henne varmt välkommen. Detta kommer bli fantastiskt bra ✨ Varmt välkommen Elin!

Håll utkik i nästa vecka då kommer en längre presentation av Elin.

IKAROS vilt i veckan aktivitet

03 maj 2024

Vilken underbar kväll det blev! Vi samlades vid vackra Risvedens naturreservat för en oförglömlig IKAROS trivselaktivitet - Vilt i veckan. Det blev både dopp i sjön, grillning och trevliga samtal med en magiskt vacker solnedgång som bakgrund. Ett skönt avbrott i vardagen med goa kollegor. Sådana stunder är vad som verkligen bidrar till vår gemenskap och att vi har kul ihop - och det är precis vad vi strävar efter att skapa här på IKAROS.


Visa fler