Presentation av Elin Glad, Head of Sales på IKAROS

Vi är stolta och glada att presentera vår nya stjärna Elin Glad till vårt team som ny Head of Sales! Elin har en imponerande bakgrund inom tech-rekrytering och har framgångsrikt visat sin förmåga att hitta och matcha de bästa kandidaterna med kunders specifika IT-behov. Hennes passion för att skapa framgångsrika kopplingar mellan talang och möjlighet, gör henne till ett välkommet tillskott till IKAROS i rollen som Head of Sales.


Presentation av Elin Glad, Head of Sales på IKAROS

Elin heter jag och kommer från HR sidan, den vägen valde jag för att jag verkligen brinner för mötet med nya människor och relationskapande. Jag har hittills jobbat som rekryteringskonsult inom tech och haft förmånen att fått möta olika kunder och coacha dem genom effektiva rekryteringsprocesser och attraktion av eftertraktande kandidater i en bransch som påverkas mycket av kompetensbrist.

IKAROS kände jag till genom mötet med några av våra otroligt kompetenta konsulter i ett tidigare uppdrag på Hedin IT. Jag fick tidigt uppfattningen av att IKAROS var ett bolag att lägga på minnet med sin seniora och professionella leverans samt familjära syn på sina anställda. När jag fick höra om rollen tänkte jag därför direkt att det där är nått för mig!

I min nya roll som Head of Sales kommer jag att ansvara för våra kunder. Jag kommer därför att lägga fokus på att förstå kunders olika behov för att vårda och utveckla goda och långa kundrelationer som bidrar till nöjda kunder, glada konsulter samt IKAROS långsiktiga affärsutveckling.


Jag är en social person som gillar att ha veckorna fyllda med olika aktiviteter. Min stora passion i livet är hästarna och hästsporten där jag som ambitiös hobbyryttare satsar mot att starta lättare klasser i fälttävlan. Jag kan fördriva precis hur många timmar som helst i stallet, vilket kanske inte alltid uppskattas av min sambo.

Jag ser mycket fram emot att ta mig an nya utmaningar och fortsätta utveckla goda arbetsrelationer på Göteborgsmarknaden.

Varmt välkommen Elin, vi hoppas du kommer trivas hos oss på IKAROS!  

Varmt välkommen IKAROS nya Head of Sales

03 juni 2024

Nu har Elin Glad, vår nya Head of Sales börjat hos oss. Vi var många IKAROSiter som mötte upp Elin på vår lokala restaurang Porter Pelle för att hälsa henne varmt välkommen. Detta kommer bli fantastiskt bra ✨ Varmt välkommen Elin!

Håll utkik i nästa vecka då kommer en längre presentation av Elin.

IKAROS vilt i veckan aktivitet

03 maj 2024

Vilken underbar kväll det blev! Vi samlades vid vackra Risvedens naturreservat för en oförglömlig IKAROS trivselaktivitet - Vilt i veckan. Det blev både dopp i sjön, grillning och trevliga samtal med en magiskt vacker solnedgång som bakgrund. Ett skönt avbrott i vardagen med goa kollegor. Sådana stunder är vad som verkligen bidrar till vår gemenskap och att vi har kul ihop - och det är precis vad vi strävar efter att skapa här på IKAROS.

Vilken energi och så många härliga skratt!

19 april 2024

Till IKAROS informationsmöte hade vi bjudit in Lotta Peterson för att under två timmar lära oss vikten av effektiv kommunikation och story telling. Teori blandades med roliga och insiktsfulla övningar, där vi fick lära oss vikten av att vara autentisk och hur man lyckas fånga sin publik. Nu gäller det att öva och öva!


Visa fler