Varmt välkommen Rebecca Gojkovic till IKAROS!

Vi är glada och stolta över att kunna berätta att Rebecca Gojkovic har börjat hos oss och förstärker därmed vårt BI utvecklar team.

 

Då vi ville veta lite mer om Rebecca så passade vi på att intervjua henne efter snart tre veckor som anställd på IKAROS.

Berätta lite kort om dig själv

Jag är en glad och nyfiken tjej från Göteborg! Har lätt för att fatta tycke för saker och ting och gräver gärna ner mig tills jag känner att jag behärskar det oavsett om det är en sport eller arbetsrelaterat 😊

Vad har du arbetat med tidigare?

Tidigare har jag suttit som BI-konsult med fokus på visualiseringsverktyg så som Power BI och Business Objects. Men har därmed också byggt upp en förståelse för backenddelar så att felsökning kunnat hanteras.

Vad är det roligaste du vet/vad brinner du för?

Jag brinner för känslan av att utvecklas, både vad gäller mina egna ”BI-kunskaper” men också utvecklingskurvan i en verksamhet när man ser hur rätt dataanvändning gör nytta.

Hur kommer det sig att du sökte dig till IKAROS?

Jag fick nys om att IKAROS hade en härlig arbetsmiljö och hittills har jag verkligen inte blivit motbevisad! Utöver trevliga och hjälpsamma kollegor så finns det en bred och erfaren kompetens som jag lockades av.

Vad har du för förväntningar på oss på IKAROS?

Mina förväntningar är att man bibehåller känslan av att IKAROS alltid är ens trygga punkt! Och att man fortsätter stötta och pusha varandra, både vad gäller kompetensutveckling men också inom andra aspekter.

Varmt välkommen igen Rebecca önskar alla kollegor på IKAROS!

 

Christina Thorén har uppgraderat sin kunskap till SAFe 6.0

19 mars 2023

I veckan släppte Scalede Agile Framework en ny version av deras ramverk till SAFe version 6.0.

 

Christina Thorén har idag genomfört utbildningsmodulerna och därmed uppgraderat sin certifiering till Cerified SAFe 6 Product Owner / Product Manager.

Stort GRATTIS Arash Khadjavi till Azure Fundamentals certifieringen!

17 mars 2023

Arash Khadjavi har kompetensutvecklat sig inom Azure Fundamentals. Idag gratulerar vi honom till väl genomfört prov då han nu är certifierad av Microsoft i Azure Fundamentals!

 

Ett av IKAROS fokusområde är Data & Analytics, varav Microsoft Azure ingår i många av våra IKAROSiters kompetensplaner.

Vi firar internationella kvinnodagen på IKAROS

08 mars 2023

Idag är det internationella kvinnodagen och vi på IKAROS vill passa på att hylla alla fantastiska kvinnor hos oss.
 
Visste du att vår styrelseordförande är kvinna och att 3 av 7 styrelsemedlemmar är kvinnor i IKAROS styrelse?  Visste du också att vår marknadschef i ledningsgruppen är en kvinna? Eller att 2 av 3 i valberedningen är kvinnor.


Visa fler