Varmt välkommen Rebecca Gojkovic till IKAROS!

Vi är glada och stolta över att kunna berätta att Rebecca Gojkovic har börjat hos oss och förstärker därmed vårt BI utvecklar team.

 

Då vi ville veta lite mer om Rebecca så passade vi på att intervjua henne efter snart tre veckor som anställd på IKAROS.

Berätta lite kort om dig själv

Jag är en glad och nyfiken tjej från Göteborg! Har lätt för att fatta tycke för saker och ting och gräver gärna ner mig tills jag känner att jag behärskar det oavsett om det är en sport eller arbetsrelaterat 😊

Vad har du arbetat med tidigare?

Tidigare har jag suttit som BI-konsult med fokus på visualiseringsverktyg så som Power BI och Business Objects. Men har därmed också byggt upp en förståelse för backenddelar så att felsökning kunnat hanteras.

Vad är det roligaste du vet/vad brinner du för?

Jag brinner för känslan av att utvecklas, både vad gäller mina egna ”BI-kunskaper” men också utvecklingskurvan i en verksamhet när man ser hur rätt dataanvändning gör nytta.

Hur kommer det sig att du sökte dig till IKAROS?

Jag fick nys om att IKAROS hade en härlig arbetsmiljö och hittills har jag verkligen inte blivit motbevisad! Utöver trevliga och hjälpsamma kollegor så finns det en bred och erfaren kompetens som jag lockades av.

Vad har du för förväntningar på oss på IKAROS?

Mina förväntningar är att man bibehåller känslan av att IKAROS alltid är ens trygga punkt! Och att man fortsätter stötta och pusha varandra, både vad gäller kompetensutveckling men också inom andra aspekter.

Varmt välkommen igen Rebecca önskar alla kollegor på IKAROS!

 

Ylva Wikström certifierad Professional Scrum Master I

27 september 2023

Ylva Wikström är numera certifierad Professional Scrum Master (PSM) I (scrum.org). Stort grattis till certifieringen. Ylva har mer än 5 års erfarenhet av rollen som Scrum Master från Volvo Cars, där hon var med i den agila transformation och införandet av SAFe och Scrum. Ylva är en erfaren Business Analyst och är sedan tidigare certifierad inom krav och test och har genom andra kunduppdrag i olika branscher, fått en stor erfarenhet av stora förändringsprojekt.

EB-LOPPET 2023

16 september 2023

IKAROS är stolta över att för femte året i rad sponsra EB-loppet. Så kul att träffa kollegor och familjemedlemmar och samtidigt bidra till forskningen om hudsjukdomen Epidermolysis Bullosa (förkortat EB)..

För oss på IKAROS känns det viktigt och självklart att engagera oss i EB loppet som är ett välgörenhetslopp med syfte att sprida kunskap om EB och samla in pengar till forskningen.

KONFERENSRESA TILL PISA

11 september 2023

Vilken rolig och inspirerande konferensresa vi fick uppleva! Det blev fokus på kompetensutveckling som varvades med team building och roliga aktiviteter. Våra ledord för konferensen var:
⭐️ Kompetensutveckling
⭐️ Nyfikenhet
⭐️ Engagemang & delaktighet
⭐️ Aktiv


Visa fler