Varmt välkommen Rebecca Gojkovic till IKAROS!

Vi är glada och stolta över att kunna berätta att Rebecca Gojkovic har börjat hos oss och förstärker därmed vårt BI utvecklar team.

 

Då vi ville veta lite mer om Rebecca så passade vi på att intervjua henne efter snart tre veckor som anställd på IKAROS.

Berätta lite kort om dig själv

Jag är en glad och nyfiken tjej från Göteborg! Har lätt för att fatta tycke för saker och ting och gräver gärna ner mig tills jag känner att jag behärskar det oavsett om det är en sport eller arbetsrelaterat 😊

Vad har du arbetat med tidigare?

Tidigare har jag suttit som BI-konsult med fokus på visualiseringsverktyg så som Power BI och Business Objects. Men har därmed också byggt upp en förståelse för backenddelar så att felsökning kunnat hanteras.

Vad är det roligaste du vet/vad brinner du för?

Jag brinner för känslan av att utvecklas, både vad gäller mina egna ”BI-kunskaper” men också utvecklingskurvan i en verksamhet när man ser hur rätt dataanvändning gör nytta.

Hur kommer det sig att du sökte dig till IKAROS?

Jag fick nys om att IKAROS hade en härlig arbetsmiljö och hittills har jag verkligen inte blivit motbevisad! Utöver trevliga och hjälpsamma kollegor så finns det en bred och erfaren kompetens som jag lockades av.

Vad har du för förväntningar på oss på IKAROS?

Mina förväntningar är att man bibehåller känslan av att IKAROS alltid är ens trygga punkt! Och att man fortsätter stötta och pusha varandra, både vad gäller kompetensutveckling men också inom andra aspekter.

Varmt välkommen igen Rebecca önskar alla kollegor på IKAROS!

 

Presentation av Elin Glad, Head of Sales på IKAROS

10 juni 2024

Vi är stolta och glada att presentera vår nya stjärna Elin Glad till vårt team som ny Head of Sales! Elin har en imponerande bakgrund inom tech-rekrytering och har framgångsrikt visat sin förmåga att hitta och matcha de bästa kandidaterna med kunders specifika IT-behov. Hennes passion för att skapa framgångsrika kopplingar mellan talang och möjlighet, gör henne till ett välkommet tillskott till IKAROS i rollen som Head of Sales.

Varmt välkommen IKAROS nya Head of Sales

03 juni 2024

Nu har Elin Glad, vår nya Head of Sales börjat hos oss. Vi var många IKAROSiter som mötte upp Elin på vår lokala restaurang Porter Pelle för att hälsa henne varmt välkommen. Detta kommer bli fantastiskt bra ✨ Varmt välkommen Elin!

Håll utkik i nästa vecka då kommer en längre presentation av Elin.

IKAROS vilt i veckan aktivitet

03 maj 2024

Vilken underbar kväll det blev! Vi samlades vid vackra Risvedens naturreservat för en oförglömlig IKAROS trivselaktivitet - Vilt i veckan. Det blev både dopp i sjön, grillning och trevliga samtal med en magiskt vacker solnedgång som bakgrund. Ett skönt avbrott i vardagen med goa kollegor. Sådana stunder är vad som verkligen bidrar till vår gemenskap och att vi har kul ihop - och det är precis vad vi strävar efter att skapa här på IKAROS.


Visa fler