Jesper Wertsén

Senior konsult med fokus på Data & Analytics

Jesper brinner för att förstå och konkretisera komplexa processer. Han gillar att strukturera information så att det går att analysera data effektivt och har ett stort intresse för att hjälpa kunder till goda Data & Analytics lösningar. Han har dubbla examina inom Informatik och Handels och en gedigen erfarenhet av alla faser inom Data & Analytics från analys av affärsbehov och tekniska krav till design, utveckling och förvaltning. Jesper tycker det är roligt att förstå affären för att kunna bidra med konkreta realiserbara lösningar.

Med sin naturliga fallenhet för att engagera, inspirera, ge goda råd, att inkludera och få alla i ett team att känna sig delaktiga, uppskattas han mycket som medarbetare. Jesper har förmågan att verkligen se alla i ett team och har en god kommunikativ förmåga. På en arbetsplats bidrar han även med en positiv inställning och en trygghet, som är en stor tillgång i ett team.

Jesper är VD på IKAROS, läs mer om vilka som ingår i IKAROS ledningsgrupp.

Business Intelligence (BI)

Data Analytics

Data Management

Data Warehouse

På fritiden vill han umgås med familjen, spela golf och segla. Familjen består av hustru, två flickor och en liten hund.


Jesper Wertsén på linkedin