Linnéa Ottermark

Projektledning, verksamhetsutveckling och kravhantering inom IT/ERP

Linnea arbetar med projektledning, process- och verksamhetsutveckling och har idag en roll som Agile Initiative Leader.

Genom sin bakgrund och långa erfarenhet har Linnéa en mycket god förståelse för Automotivebranschen och  att driva projekt inom ERP-implementation inom framförallt Supply Chain Management (SCM) och med fokus på logistik, lagerhantering, inköp, produktion och tull.

Linnéa är alltid engagerad och känner stor entusiasm i att aktivt bidra i implementeringen av nya initiativ och komplexa lösningar. Hon är mycket lösningsorienterad och trivs bäst när hon får driva, koordinera och organisera för maximal produktivitet. Hon är alltid extremt positiv, liksom sprider stor arbetsglädje, entusiasm och teamanda. Hon uppskattas också  för sin fina förmåga att skapa relationer med andra personer, och har en stor fallenhet för att kommunicera och förvandla tankar till ord och handling. Linnéa gillar inte löst hängande trådar, utan vill gå till botten så alla förstår och är med på vägen framåt.

Certifieringar: 

  • Certified SAFe 4 Agilist
  • Certified Professional Scrum Master I (PSM I)
  • Certified Scrum Product Owner (SPOC)
  • Prince2 Foundation

SAFe

Scrum

Certified Professional Scrum Master I

Agile

Microsoft Project

Project Management

Process development

JIRA

Kanban

Team Lead

Test strategy

Product Management

Supply Chain Management

Microsoft Azure DevOps

Prince2

Certified Scrum Product Owner

Requirement facilitation

Linnéa spenderar större delen av fritiden med att umgås med familj och vänner. Där utöver är träning och motion i olika former som gäller. Traillöpning är ett stort intresse och hon njuter av att komma ut i skogen – ”man ångrar aldrig en runda”, säger hon.

Reslusten är stor och Linnéa gillar att alltid ha några bokade resor att se fram mot. Familjen reser gärna på vintersemester med fokus på utförsåkning. Längdspåret får hon dock besöka själv. Om sommaren styr de gärna bilen mot nya äventyr i Europa, eller njuter av västkustens klippor på favoritplatsen Fiskebäckskil.


Linnéa Ottermark på linkedin