Linnéa Ottermark

Projektledning, verksamhetsutveckling och kravhantering inom IT/ERP

Arbetar med projektledning, process-och verksamhetsutveckling, kravsamling och integrationsarbete och har lång erfarenhet av arbete med ERP-system (SAP MM, WM, SD, FICO, BW), inom distribution (SCM Supply Chain) och Automotive med fokus på funktionerna logistik, warehouse management, inköp, sourcing. Har drivit flera ERP-projekt, liksom erfarenhet av Master Data Management (MDM) och implementering av SAP´s MDM-system Hybris. https://www.hybris.com/en/

Gillar att arbeta utifrån PRINCE2 (Projects IN Controlled Environment) projektmetodik då det tydliggör ett projekts olika delar som processer, organisation, kommunikation och fokus på Business case. Har också en Green Belt Six Sigma utbildning, samt en introduktionsutbildning i DITS (Deliver IT Solution) och ODGF (Operational Development Governance Framework). Trivs med att leda workshops och processmodellera utifrån APQC (American Productivity & Quality Center) Process Classification Framework för att beskriva affärsprocesser, https://www.apqc.org/pcf.
Linnea är mycket kommunikativ, haft flera uppdrag som kommunikatör, trivs bäst i internationell miljö.

Projektledning

Kravinsamling

SAP

SCM

Automotive

MDM

PRINCE2

ERP

ODGF

Business Analyst

Linnéa spenderar större delen av fritiden med att umgås med familj och vänner. Där utöver är träning och motion i olika former som gäller. Traillöpning är ett stort intresse och hon njuter av att komma ut i skogen – ”man ångrar aldrig en runda”, säger hon. Reslusten är stor och Linnéa gillar att alltid ha några bokade resor att se fram mot. Familjen reser gärna på vintersemester med fokus på utförsåkning. Längdspåret får hon dock besöka själv. Om sommaren styr de gärna bilen mot nya äventyr i Europa, eller njuter av västkustens klippor på favoritplatsen Fiskebäckskil.


Linnéa Ottermark på linkedin