Årets konferensresa gick till Amsterdam

I fyra dagar tillbringade IKAROS sin årliga konferens i den mysiga staden Amsterdam. Vilka energigivande och roliga dagar! Massor med skratt, utforskande av vackra Amsterdam och intressanta konferenspass om Power BI, med tillhörande gruppuppgifter, DevOps, DecSecOps, senaste trenderna inom Data & Analytics och FNs globala mål för hållbar utveckling.

Årets traditionella konferensresa gick i år till Amsterdam där vi passade på att uppleva Amsterdam, umgås och ha kul iho  och lyssnade på alla intressanta föreläsningar och utbildningspass.

Bl.a. pratade Niclas Wensberg att prata om senaste trenderna inom Data & Analytics 

Arash Khadjavi och Erik Thordenberg utbildade oss i Power BI där vi fick göra roliga hands-on övningar.

 

Ulf Thelin och Alexander Spalding prata om DevOps, Marianne Lanzén och Emil Skårbratt prata om Hållbarhet.

 

 

 

Dags för team aktivitet! Denna gång curling och middag

11 november 2022

Vilken rolig teamaktivitet som IKAROS trivselgrupp hade fixat. Att prova på curling. Många av oss tänkte innan vi började ”Det kan väl inte vara så svårt, ser ju lätt ut på TV.” Svårare i praktiken insåg vi snabbt men väldigt rolig och trevlig teamaktivitet. Ett stort tack till Göteborgs Curling

Dags för team aktivitet! Denna gång PDL och middag

28 oktober 2022

Denna gång hade IKAROS Trivselgrupp ordnat en kul team aktivitet i form av PDL och middag, allt samlat i samma lokal på Ringön hos Två Feta Grisar & De Vos Belgisköl som hjälpte oss att styra upp detta

Dags för EB-loppet igen

10 september 2022

För fjärde året i rad sprang IKAROSiter Göteborgs trevligaste och viktigaste välgörenhetslopp EB-loppet som gick i lördags. Så kul att träffa kollegor och familjemedlemmar och samtidigt bidra till forskningen om hudsjukdomen Epidermolysis Bullosa (förkortat EB). Läs mer om varför vi på IKAROS sponsrar och engagerar oss i EB-loppet under Samhällsansvar.


Visa fler