Årets konferensresa gick till Amsterdam

I fyra dagar tillbringade IKAROS sin årliga konferens i den mysiga staden Amsterdam. Vilka energigivande och roliga dagar! Massor med skratt, utforskande av vackra Amsterdam och intressanta konferenspass om Power BI, med tillhörande gruppuppgifter, DevOps, DecSecOps, senaste trenderna inom Data & Analytics och FNs globala mål för hållbar utveckling.

Årets traditionella konferensresa gick i år till Amsterdam där vi passade på att uppleva Amsterdam, umgås och ha kul iho  och lyssnade på alla intressanta föreläsningar och utbildningspass.

Bl.a. pratade Niclas Wensberg att prata om senaste trenderna inom Data & Analytics 

Arash Khadjavi och Erik Thordenberg utbildade oss i Power BI där vi fick göra roliga hands-on övningar.

Ulf Thelin och Alexander Spalding prata om DevOps, Marianne Lanzén och Emil Skårbratt prata om Hållbarhet.

 

 

 

Frukost på kontoret

23 februari 2024

Det är alltid lika roligt när vi på IKAROS träffas på kontoret. I går serverade Robert Olsson en härlig frukost innan vi gav oss ut till våra uppdrag. Vi passade även på att tacka av Sebastian Callerud, vår Head of Sales, som går vidare i karriären. Vi tackar för de här åren och önskar honom lycka till!

IKAROS har genomfört HLR utbildning

18 januari 2024

HLR utbildning räddar liv! Visste du att enligt arbetsmiljölagen så ska alla företag ha tillräckligt utbildad personal som kan ge hjärt- och lungräddning vid en akut situation? Det känns därför extra bra att våra IKAROSiter nu har fått en utbildning av HLR experten och deras brandmän som instruktörer, med verklig erfarenhet i hjärt- och lungräddning.


Visa fler