Arash Khadjavi

BI-utvecklare med fokus på Power BI, QlikView & Qlik Sense

Arash är en glad och analytisk person som tar sig an alla utmaningar med ett leende på läpparna. Hans nyfikenhet gör att han mer än gärna sätter sig in i nya situationer för att hitta lösningar och nya vägar.

Han är en handlings- och lösningsorienterad Business Intelligence (BI) utvecklare med förståelse för det affärsmässiga. Han är van vid att hantera komplexa BI-lösningar både självständigt och i team. Han har även erfarenhet av att driva BI-projekt då han fått axla rollen som projektledare, samtidigt som han varit utvecklare, när projekt stått still.

Arash har även tidigare varit arbetsledare för cirka 70 – 80 personer. Detta har gett honom en bred kunskap i att hantera förändringar, att vara lyhörd och samarbeta med alla typer av människor. Det har också gjort honom stresstålig och van vid att ha många bollar i luften samtidigt.

Hans största drivkraft är att alltid vilja utvecklas!

Certifieringar:

 

TimeXtender

QlikView

Qlik Sense

Power BI

Agile

Scrum

Atlassian Jira

Qlik NPrinting

SQL

Traffic controlling

Business Intelligence (BI)

Nodegraph

SSIS

Management

Data Management

Data Analytics

På fritiden spenderar Arash ganska mycket tid på gymmet då han lovat sig själv att vara redo för beachen senast år 2037. Väldigt optimistiskt mål om han får säga så själv!

Utöver detta älskar han att resa och upptäcka både nya och gamla resmål. England är ett resmål han helst besöker minst en gång om året för att se favoritlaget Manchester United spela. Allra oftast blir det mot rivalerna Liverpool. Annars är Asien ett väldigt uppskattat resmål där han bland annat besökt Vietnam tre gånger hittills. Och fler lär det bli!


Arash Khadjavi på linkedin