Christina Thorén

Ikaros Marknadschef. Projektledning, kravhantering och strategiarbete med fokus på Business Intelligence

Christina är partner och marknadschef på Ikaros.

Christina är en erfaren projektledare och Business Analyst, med uppdrag hos kunder som AB Volvo, Volvo Car Corporation, SCA Hygiene Products (numera Essity), Emerson och VCRS. 

Christina har ett stort brinnande intresse för Data & Analytics med fokus på affärsnytta och effektivare verksamhetsstyrning. 

Christina har drivit flera implementeringsprojekt av olika Business Intelligence lösningar, bl.a. för Supply Chain Management, Controlling och KPI Dashboard lösningar för företags strategiska KPI:er.

Certifieringar: Project Management Professional (PMP®), Certified SAFe® 4 Product Owner/Product Manager och Certifierad Scrum Master (CSM®)

Project Management

PMI

PMP

Business Intelligence

BI Strategy

Supply Chain Management

ERP

CRM

Business Analyst

Performance Management

Balanced Scorecard

Norton Kaplan

KPI

Dashboard

BSC

Strategy mapping

Workshop facilitator

Kravinsamling

Projektledning

CSM

Agile

SAFe

Product Owner

Scrum

Data Management

Sin fritid tillbringar Christina alla helst med familjen, som består av man och två tonåringar. Ett stort nöje Christina har är att resa med familjen. Franska rivieran besöks gärna varje år, London på höstloven. På vintern blir det slalom, gärna i alperna. På fritiden tycker Christina om att utöva yoga, bjuda hem vänner på middag eller träffas vännerna i bokklubben.


christina.thoren@ikaros.se Christina Thorén på linkedin