Christina Thorén

Produktägare, scrum master och projektledare med fokus på Data Management & Business Intelligence

Christina är en erfaren projektledare, produktägare och Business Analyst, med uppdrag hos kunder som AB Volvo, Volvo Car Corporation, SCA Hygiene Products (numera Essity), Emerson och VCRS. 

Christina har ett stort brinnande intresse för Data Management & Business Intelligence med fokus på affärsnytta och effektivare verksamhetsstyrning. 

Christina har drivit flera implementeringsprojekt av olika Business Intelligence lösningar, bl.a. för Supply Chain Management, Controlling och KPI Dashboard lösningar för företags strategiska KPI:er.

Certifieringar: Project Management Professional (PMP®), Certified SAFe® 4 Product Owner/Product Manager och Certifierad Scrum Master (CSM®)

Christina är marknadschef på Ikaros samt ingår i Ikaros ledningsgrupp.

Project Management

PMI

PMP

Business Intelligence

BI Strategy

Supply Chain Management

ERP

CRM

Business Analyst

Performance Management

Balanced Scorecard

Norton Kaplan

KPI

Dashboard

BSC

Strategy mapping

Workshop facilitator

Kravinsamling

Projektledning

CSM

Agile

SAFe

Product Owner

Scrum

Data Management

Data Analytics

Scrum master

Sin fritid tillbringar Christina alla helst med familjen, som består av man och två tonåringar. Ett stort nöje Christina har är att resa med familjen. Franska rivieran besöks gärna varje år, London på höstloven. På vintern blir det slalom, gärna i alperna. På fritiden tycker Christina om att utöva yoga, bjuda hem vänner på middag eller träffa vännerna i bokklubben.


christina.thoren@ikaros.se Christina Thorén på linkedin