Christina Thorén

Scrum master och projektledare med fokus på Data Management och Business Intelligence

Christina har som PMP® certifierad lång och bevisad erfarenhet av att leda globala projekt, t.ex. Human Resource management systems (SAP SucessFactors), implementering av Data Warehousing och Data  (SAP BW, Microsoft BI) för Supply Chain Management (SCM), försäljning, tillverkning och reservdelsplanering. 

Christina har mer än 20 års erfarenhet från Data & Analyticc projekt, i roller som produktägare, scrum master och projektledare, applikationsansvarig, business analyst och utvecklare. Även uppdrag med att ta fram strategikartor och balanserat styrkort för implementering av KPI och PI Dashboard lösningar.

Christina är van att jobba enligt SAFe och Scrum. 

Med bakgrund från olika branscher och företag har Christina utvecklat goda kommunikations- och samarbetsförmågor med stor kapacitet att engagera och hantera många intressenter i internationella organisationer, att förena olika behov, prioriteringar och åsikter. Dessutom bidrar Christina alltid med positiv energi och entusiasm. Hon har en stor drivkraft att ständigt förbättra och lära sig nya tekniker och metoder.

Certifieringar: Project Management Professional (PMP®), SAFe® 5 Product Owner/Product Manager (POPM) och Certifierad Scrum Master (CSM®)

Christina är Marknadschef på Ikaros samt ingår i Ikaros ledningsgrupp.

PMI

PMP

Supply Chain Management

ERP

CRM

Business Analyst

Performance Management

Balanced Scorecard

Norton Kaplan

KPI

Dashboard

BSC

Strategy mapping

Kravinsamling

Projektledning

CSM

Agile

SAFe

Product Owner

Scrum

Data Management

Data Analytics

Scrum master

Workshopledare

Data Warehousing

Business Intelligence (BI)

Sin fritid tillbringar Christina alla helst med familjen, som består av man och två tonåringar. Ett stort nöje Christina har är att resa med familjen. Franska rivieran besöks gärna varje år, London på höstloven. På vintern blir det slalom, gärna i alperna.

På fritiden tycker Christina om att utöva yoga, bjuda hem vänner på middag eller träffa vännerna i bokklubben.


Christina Thorén på linkedin