Hans-Peter Lundberg

Senior konsult med fokus på projektledning och SAFe, ITSM/ITIL

Hans-Peter besitter en omfattande erfarenhet inom leverans och förvaltning av IT-tjänster och IT-infrastruktur i olika roller, såsom projektledare, produktägare och utvecklare. Han har aktivt deltagit i samtliga faser av projekt och har erfarenhet av agil utveckling enligt SAFe, Scrum och DevOps

Hans-Peter har erhållit certifieringar inom ITIL/ITSM, inklusive ITIL Foundation Certificate in IT Service Management och ITIL Lifecycle Service Operation Certificate in IT Service Management. Han har en stark motivation att kontinuerligt förbättra och hålla sig uppdaterad med nya tekniker och metoder.

Med sin förmåga att fungera som en effektiv länk mellan IT och verksamheten är Hans-Peter särskilt uppskattad för sin utmärkta förmåga att förstå och tillfredsställa kundens behov genom att leverera IT-lösningar som genererar det önskade värdet.

Hans-Peter är känd för att skapa en positiv arbetsmiljö genom sitt skratt, sin entusiasm, sin nyfikenhet och sin positiva energi.

På sin fritid fungerar Hans-Peter som tränare för sin sons fotbollslag, där hans ledaregenskaper, förmåga att kommunicera och samarbetsförmåga kommer till stor användning.

Hans-Peter ingår i IKAROS ledningsgrupp.

Business Analyst

DITS

ITIL

ITSM

ERP

Automotive

Projektledare

Kravinsamling

Oracle

SQL

Hans-Peter bor i Göteborg med sin fru Åsa och tillsammans har de pojkarna Isak och Axel. Mycket tid går åt till fotboll då han jobbar ideellt som tränare för båda pojkarnas ungdomslag. Blir det tid över spelar han gärna golf, reser samt umgås med goda vänner.


Hans-Peter Lundberg på linkedin