Hillevi Gerdtham

Senior konsult inom utveckling, förvaltning och support

Hillevi är partner på IKAROS och en mycket uppskattad konsult med lång erfarenhet av implementering av en global mjukvarulösning (IFS Finance) för de svenska Volvoåterförsäljarna, i rollen som Support Analyst och Product Specialist med ett end-to-end incident- och problemhanteringsansvar för att säkerställa ett ökat kundvärde och en positiv kundupplevelse. Sen en tid tillbaka ligger fokus på samma uppdragsgivares CRM-system, med motsvarande ambition.

Hillevi är en effektiv problemlösare, har en stor förmåga att samordna och arbeta effektivt med sina lagkamrater, har en passion för problemhantering och felsökning samt tycker om att analysera frågor och önskemål, som tas upp av kunder. "Det roligaste med jobbet är samarbetet med kunder och övriga teammedlemmar, för att tillsammans sträva efter ökad kundnytta och bidra till en positiv upplevelse i arbetet."

Hon har också lång erfarenhet av att arbeta i Servicedeskmiljöer (3rd Line) med hjälp av ett ITIL-baserat ärendehanteringssystem.

Hillevi har lång erfarenhet av systemutveckling relaterat till design, utveckling, modifiering och administration av mjukvarusystem och applikationer.

Hon har även varit en del av den agila transformationen inom Retailer Information (tidigare Volvo Car Retail Solutions, VCRS) där organisationen arbetar enligt SCRUM.Hillevi har även fortsatt att kompetensutveckla sig inom agil projektledning, Scrum, Kanban och konflikthantering.

Hillevis personliga styrka är: Bra på problemlösning, kundorienterad, driven projektkoordinator, bra lagspelare och pålitlig.

 

Förvaltning

Support

IFS Ekonomi

Oracle

PL/SQL

ITIL

Systemtest

Integrationstest

SCRUM

AGIL

Kravhantering

Familjen består av en sambo och en utflugen dotter.

Den årliga semestern brukar gå till huset i Grekland, men storstäder som New York, London eller Stockholm, dit dottern flyttat, är aldrig fel.

Det ska helst vara en aktiv semester, gärna med lite spänning inblandad - t.ex. Isabergs höghöjdsbana eller varför inte ett dopp i Devil’s Pool i Zambia?


Hillevi Gerdtham på linkedin