Erik Kullberg har genomfört kursen Agile Foundation

Erik har idag genomfört kursen Agile Foundation hos sin uppdragsgivare SKF, Göteborgs globala tillverkare av kullager. Kursen har gett Erik nya kunskaper om det agila arbetssättet.

Erik har i och med kursen Agile Foundation fått goda kunskaper i hur det agila arbetssättet skiljer sig från det traditionella arbetssättet, hur det agila arbetssättet kan appliceras, hur en backlog skall hanteras, hur man delar upp arbetet i hanterbara arbetspaket i form av epic, feature och user stories, samt det agila ramverket. Dessutom har Erik fått med sig kunskaper om de olika agila rollerna som finns, deras huvudsakliga ansvar och god förståelse för det agila ramverket.

En introduktion till 3D printing och "adative manufacturing"

22 september 2021

I går träffades ett antal nyfikna kollegor på för en introduktion till 3D printing och "adative manufacturing" där Alexander Spalding delade med sig av sina kunskaper och erfarenheter, samt där alla tillsammans designade en modell baserat på IKAROS logga och skrev ut på en 3D printer.

Varmt välkommen Sebastian Callerud till IKAROS

10 september 2021

Vi hälsar vår nya Head of Sales och medarbetare välkommen till IKAROS. Sebastian Callerud har tidigare arbetat med försäljning och affärsutveckling inom rekrytering, digitala tjänster och e-handel. Då vi ville veta lite mer om Sebastian så ställde vi några frågor till honom.


Visa fler