Erik Kullberg har genomfört kursen Agile Foundation

Erik har idag genomfört kursen Agile Foundation hos sin uppdragsgivare SKF, Göteborgs globala tillverkare av kullager. Kursen har gett Erik nya kunskaper om det agila arbetssättet.

Erik har i och med kursen Agile Foundation fått goda kunskaper i hur det agila arbetssättet skiljer sig från det traditionella arbetssättet, hur det agila arbetssättet kan appliceras, hur en backlog skall hanteras, hur man delar upp arbetet i hanterbara arbetspaket i form av epic, feature och user stories, samt det agila ramverket. Dessutom har Erik fått med sig kunskaper om de olika agila rollerna som finns, deras huvudsakliga ansvar och god förståelse för det agila ramverket.

Dags för team aktivitet! Denna gång curling och middag

11 november 2022

Vilken rolig teamaktivitet som IKAROS trivselgrupp hade fixat. Att prova på curling. Många av oss tänkte innan vi började ”Det kan väl inte vara så svårt, ser ju lätt ut på TV.” Svårare i praktiken insåg vi snabbt men väldigt rolig och trevlig teamaktivitet. Ett stort tack till Göteborgs Curling

Dags för team aktivitet! Denna gång PDL och middag

28 oktober 2022

Denna gång hade IKAROS Trivselgrupp ordnat en kul team aktivitet i form av PDL och middag, allt samlat i samma lokal på Ringön hos Två Feta Grisar & De Vos Belgisköl som hjälpte oss att styra upp detta

Årets konferensresa gick till Amsterdam

03 oktober 2022

I fyra dagar tillbringade IKAROS sin årliga konferens i den mysiga staden Amsterdam. Vilka energigivande och roliga dagar! Massor med skratt, utforskande av vackra Amsterdam och intressanta konferenspass om Power BI, med tillhörande gruppuppgifter, DevOps, DecSecOps, senaste trenderna inom Data & Analytics och FNs globala mål för hållbar utveckling.


Visa fler