Erik Kullberg har genomfört kursen Agile Foundation

Erik har idag genomfört kursen Agile Foundation hos sin uppdragsgivare SKF, Göteborgs globala tillverkare av kullager. Kursen har gett Erik nya kunskaper om det agila arbetssättet.

Erik har i och med kursen Agile Foundation fått goda kunskaper i hur det agila arbetssättet skiljer sig från det traditionella arbetssättet, hur det agila arbetssättet kan appliceras, hur en backlog skall hanteras, hur man delar upp arbetet i hanterbara arbetspaket i form av epic, feature och user stories, samt det agila ramverket. Dessutom har Erik fått med sig kunskaper om de olika agila rollerna som finns, deras huvudsakliga ansvar och god förståelse för det agila ramverket.

Ett stort grattis Astrid Svärd till din master i Applied Data Science!

15 juni 2021

I tisdags var redovisningen för Astrids masteruppsats om att använda machine learning för kundsegmentering och Astrid fick godkänt på detta arbete. Astrid har nu en master i Applied Data Science och ser fram emot att arbeta inom detta område framåt! Stort grattis! 

Dags för nya bilder till IKAROS bildbank

20 maj 2021

IKAROS har gjort en varumärkesuppdatering under våren, så nu var det dags för nästa steg nämligen att uppdatera vår bildband med fler bilder. Klicka in för lite "Behind the scenes" när duktiga fotografen Lisa Jabar, AnnalisaFoto tar nya bilder. 


Visa fler