Vi har glädjen att presentera en ny kollega till oss på IKAROS!

Vi på IKAROS är glada och stolta över att kunna berätta att Alex Bergqvist har börjat hos oss som fullstack utvecklare. Alex har lång erfarenhet som fullstack utvecklare med kompetens inom C#, Typescript, SQL, Python, Computer Graphics m.m.

Då vi ville lära känna Alex ytterligare så passade vi på att ställa några frågor till honom under fikat idag.

Alex Bergqvist på bild längst till vänster bredvid IKAROS kollegorna Jonas Lindqvist och Peter Ahlgren.

 

Vem är Alex Bergqvist?

Som person är jag en sann lagspelare som många gånger genom min öppna, hårt arbetande och lugna personlighet får grupper att komma samman.

Vad har du arbetat med tidigare?

Jag har tidigare arbetat som utvecklare i allt från back-end till front-end men med tyngd inom back-end. Där branscherna har varit fastighet, konstruktion, marknadsföring, fordonsindustrin.

Vad är det roligaste du vet/vad brinner du för?

När jag kan kombinera matematik med programmering för att lösa problem då tycker jag det är extra roligt. Det jag brinner för är att se till att omgivningen jag är i och det vi skapar ska gå så bra som möjligt och bli så bra som möjligt.

Hur kommer det sig att du sökte dig till IKAROS?

Jag kände att det var dags att flytta på mig då jag hade lärt mig det jag behövde/ville ur mitt tidigare uppdrag, så dags för ny utmaning.

Vad har du för förväntningar på oss på IKAROS?

 Att IKAROS förser mig med möjligheter att kunna utvecklas som person och ta de steg fram i livet för att kunna vara så bra som jag kan vara.

Du är ny som konsult, vad lockade dig till den rollen?

Att kunna utveckla mig själv under min karriär och bli bättre så att jag kan hjälpa andra där jag är ute på uppdrag att lyckas med vad de vill åstadkomma.

Vad har du för fritidsintressen?

Rollspel, brädspel, datorspel, träna, musik, konserter, skidor. Den hobby fritidsaktivitet som varit med mig längst har varit att träna då båda mina föräldrar har det som intressen. Dock är det inte fritidsintresset jag brinner mest för vilket skulle vara rollspel. Detta då det är en väldigt bra form av att träffas på socialt och umgås, samtidigt som man skapar en gemensam historia tillsammans. Då det finns tillfälle går jag gärna på en Metall konsert eller åker Skidor beroende på årstid.

Familj?

 Singel.

Varmt välkommen Alex!

Vi hoppas att du ska trivas hos oss på IKAROS!

Ylva Wikström certifierad Professional Scrum Master I

27 september 2023

Ylva Wikström är numera certifierad Professional Scrum Master (PSM) I (scrum.org). Stort grattis till certifieringen. Ylva har mer än 5 års erfarenhet av rollen som Scrum Master från Volvo Cars, där hon var med i den agila transformation och införandet av SAFe och Scrum. Ylva är en erfaren Business Analyst och är sedan tidigare certifierad inom krav och test och har genom andra kunduppdrag i olika branscher, fått en stor erfarenhet av stora förändringsprojekt.

EB-LOPPET 2023

16 september 2023

IKAROS är stolta över att för femte året i rad sponsra EB-loppet. Så kul att träffa kollegor och familjemedlemmar och samtidigt bidra till forskningen om hudsjukdomen Epidermolysis Bullosa (förkortat EB)..

För oss på IKAROS känns det viktigt och självklart att engagera oss i EB loppet som är ett välgörenhetslopp med syfte att sprida kunskap om EB och samla in pengar till forskningen.

KONFERENSRESA TILL PISA

11 september 2023

Vilken rolig och inspirerande konferensresa vi fick uppleva! Det blev fokus på kompetensutveckling som varvades med team building och roliga aktiviteter. Våra ledord för konferensen var:
⭐️ Kompetensutveckling
⭐️ Nyfikenhet
⭐️ Engagemang & delaktighet
⭐️ Aktiv


Visa fler