Vi har glädjen att presentera en ny kollega till oss på IKAROS!

Vi på IKAROS är glada och stolta över att kunna berätta att Alex Bergqvist har börjat hos oss som fullstack utvecklare. Alex har lång erfarenhet som fullstack utvecklare med kompetens inom C#, Typescript, SQL, Python, Computer Graphics m.m.

Då vi ville lära känna Alex ytterligare så passade vi på att ställa några frågor till honom under fikat idag.

Alex Bergqvist på bild längst till vänster bredvid IKAROS kollegorna Jonas Lindqvist och Peter Ahlgren.

 

Vem är Alex Bergqvist?

Som person är jag en sann lagspelare som många gånger genom min öppna, hårt arbetande och lugna personlighet får grupper att komma samman.

Vad har du arbetat med tidigare?

Jag har tidigare arbetat som utvecklare i allt från back-end till front-end men med tyngd inom back-end. Där branscherna har varit fastighet, konstruktion, marknadsföring, fordonsindustrin.

Vad är det roligaste du vet/vad brinner du för?

När jag kan kombinera matematik med programmering för att lösa problem då tycker jag det är extra roligt. Det jag brinner för är att se till att omgivningen jag är i och det vi skapar ska gå så bra som möjligt och bli så bra som möjligt.

Hur kommer det sig att du sökte dig till IKAROS?

Jag kände att det var dags att flytta på mig då jag hade lärt mig det jag behövde/ville ur mitt tidigare uppdrag, så dags för ny utmaning.

Vad har du för förväntningar på oss på IKAROS?

 Att IKAROS förser mig med möjligheter att kunna utvecklas som person och ta de steg fram i livet för att kunna vara så bra som jag kan vara.

Du är ny som konsult, vad lockade dig till den rollen?

Att kunna utveckla mig själv under min karriär och bli bättre så att jag kan hjälpa andra där jag är ute på uppdrag att lyckas med vad de vill åstadkomma.

Vad har du för fritidsintressen?

Rollspel, brädspel, datorspel, träna, musik, konserter, skidor. Den hobby fritidsaktivitet som varit med mig längst har varit att träna då båda mina föräldrar har det som intressen. Dock är det inte fritidsintresset jag brinner mest för vilket skulle vara rollspel. Detta då det är en väldigt bra form av att träffas på socialt och umgås, samtidigt som man skapar en gemensam historia tillsammans. Då det finns tillfälle går jag gärna på en Metall konsert eller åker Skidor beroende på årstid.

Familj?

 Singel.

Varmt välkommen Alex!

Vi hoppas att du ska trivas hos oss på IKAROS!

Frukost på kontoret

31 augusti 2022

Första frukosten på kontoret efter semestern. Kul att träffa alla kollegor! Vi firande även två jubilarer som fyllt jämt och tog tillfället i akt att ge en inblick i programmet till kommande konferensen som i år blir i Amsterdam.

IKAROS Vänner 2022 avgjord

08 juni 2022

I fredags var det dags för 32:a upplagan av IKAROS VÄNNER, troligen Göteborgs trevligaste golftävling. 


Visa fler